dimecres, 12 de maig del 2010

A un pas de fer història

Noticia:

Amb la victòria de dissabte davant del Sevilla, els blaugrana estant a un pas de guanyar la lliga amb la puntuació més alta de la història.





Quan l’any passat l’equip que dirigeix Pep Guardiola va guanyar la lliga de futbol professional amb 87 punts, i una diferència de 9 i 17 punts a Madrid i Sevilla, respectivament, tothom es pensava que allò era el màxim el qual es podria arribar. El fet és que dissabte el Barcelona va arribar a la xifra dels 96 punts (2-3 a Sevilla) a falta de la última jornada per disputar amb el qual, tan el líder com el segon classificat (Real Madrid), passaran a la història per protagonitzar una de les lligues més aferrissades i amb més diferència en molts anys.

I és que mirant els precedents no és possible trobar una temporada en la qual els números s’acostin als d’aquest any, i això, després de l’espectacular temporada dels sis títols, dóna una transcendència encara més gran al treball realitzat pels jugadors blaugrana.

Tot i això no es pot retreure ni una gota a la feina realitzada per l’etern rival, que a base de remuntades ha aconseguit seguir el rastre del Futbol Club Barcelona i donar vida a una lliga que, en condicions normals, ja faria molt de temps que estaria sentenciada. I això, després d’una temporada en la qual el Real Madrid ha invertit prop de 300 milions d’euros, havia de veure’s reflectit d’alguna manera i així ha estat. Després de 37 partits de lliga i a falta d’un per disputar-se, els madrilenys tenen 101 gols a favor i tan sols 33 en contra. Números que en condicions normals donarien a l’aficionat merengue l’oportunitat de visitar la Cibeles després d’un temps de sequera.

És per això que aquesta lliga podria ser anomenada com la “Lliga dels números anormals” i en la qual, tan a Barça com a Madrid, se’ls ha de donar tot el mèrit del món.


http://www.lacolmena.ucjc.edu/?p=1384


Vídeo motivador de Pep Guardiola per aconseguir els 99 punts davant el Valladolid:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada