dilluns, 24 de maig del 2010

Crònica del viatge a Oviedo



Divendres 21 de maig del 2010. Una expedició del Club Patí Voltregà es disposa a viatjar fins a la ciutat asturiana d’Oviedo per la disputa d’un partit d’hoquei patins.

En anteriors ocasions durant aquest any ja s’ha realitzat aquest trajecte, més concretament dues vegades més. Però aquest cop és especial perquè coincideixen les dues plantilles sèniors del club, el primer equip masculí i el primer equip femení.

L’hora de sortida estava citada per les quatre i mitja de la tarda, però com és costum sempre hi ha algun toca tardar que fa enrederir l’expedició. Entre una cosa i una altra, les quatre furgonetes i el BMW acompanyant marxen del Victoriano Oliveras de la Riba a les quatre i cinquanta minuts.

Per davant queden vuit hores de furgoneta a una temperatura de 27 ºC al sol. Una veritable prova de foc que tan si volen com si no hauran d’aguantar. Després de quinze minuts de trajecte es realitza la primera parada. Tres components de l’equip masculí han de ser recollits a l’àrea de Gurb i aquest cop són puntuals.

Un cop carregats tots els components comença la marató de furgoneta direcció a Oviedo. La velocitat mitja no baixa dels 140km/h i, per tant, els cinc vehicles avancen a una velocitat de creuer fins arribar a Alfajarín, una àrea de servei a prop de Saragossa en la qual l’expedició fa una parada molt curta per anar al lavabo o prendre's un mos.

Sense encantar-se gaire les furgonetes reemprenen el camí que no es deturarà fins a les deu de la nit. La gent ja té gana i el capdavanter decideix parar a Burgós per menjar uns entrepans i estirar una mica les cames. Les cares de cansament comencen a ser evidents, però la part més dura ja ha passat. Tan sols queden tres hores de trajecte fins arribar a Las Lomas, l’hotel en el qual s’allotjaran els dos equips i els pares que també acompanyen alguna de les noies del femení.

Fins a Burgos els cinc vehicles van aconseguir anar més o menys junts, però un cop sopats un peatge va fer de barrera entre els diferents cotxes i l’expedició es va separar. Quatre vehicles per una banda i un solitari que va tenir que fer les dues hores i mitja restants pel seu propi compte.

Per tant, l’hora d’arribada a l’hotel va ser diferent per a les diferents furgonetes i la més enrederida va arribar amb un retard de gairebé mitja hora. Eren les dues de la nit i ja s’havia fet el trajecte. Només quedava organitzar les habitacions i anar-se’n a dormir després d’un llarg viatge. Com era evident, les noies en un pis i els nois en un altre, no fos cas que sorgissin imprevistos.













http://www.cpvoltrega.com/

http://www.voltregafemeni.com/

Declaracions entrenador Voltregà femení després del partit a Oviedo:



Declaracions entrenador Voltregà femení després del segon partit disputat a Oviedo:




Declaracions Iván Sanz, entrenador primer equip masculí del Club Patí Voltregà després de jugar contra els asturians i un cop arribats a l'hotel:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada